För singlar som söker något mer än dejting
Registrera dig nu GRATIS

Vanligt förekommande frågor

Vanligt förekommande frågor

Vad är kostnadsfritt och vad måste jag betala för?
Det kostar inget att göra personlighetstestet och att registrera sig hos be2. Utan kostnad får du även en utvärdering av ditt testresultat samt förslag på partners som passar din personlighet.

Om du därefter är intresserad av att utnyttja alla tjänster som vi erbjuder, kan du välja något av de prisvärda medlemspaketen som vi sammanställt . Som premiummedlem kan du skicka och läsa personliga meddelanden samt se de foton som dina partnerförslag lägger in för dig. Du förblir naturligtvis anonym så länge du själv vill. Ditt premiummedlemskap förlängs automatiskt om du inte säger upp det senast 14 dagar innan bindningstiden upphör.

Med vår kontaktgaranti , garanterar vi att alla premiummedlemmar kommer i kontakt med minst 10 av sina partnerförslag. Om du inte har utbytt personliga meddelanden med minst 10 andra medlemmar ber vi dig kontakta kundservice. Vi förlänger då ditt premiummedlemskap utan kostnad.

[Tillbaka till start ]


Kan jag ändra mina svar vid ett senare tillfälle?
På din sida hos be2 har du möjlighet att komplettera och ändra dina svar inom följande kategorier:

"karaktär/personuppgifter"
"åsikter och övertygelser"
"intressen"
"om mig"

För att genomföra dina ändringar klickar du på "Min profil" under "Egen profil". Däremot kan du inte ändra de svar du angav i personlighetstestet. Testet blir mest sanningsenligt om dina svar är ärliga och spontana. Om du trots allt vill ändra ett svar i personlighetstestet som du tycker är vilseledande för andra medlemmar ber vi dig kontakta vår kundservice.

[Tillbaka till start ]


Hur kan jag ändra mina sökkriterier?
Om du vill ändra dina sökkriterier loggar du in hos be2 med ditt användarnamn och ditt lösenord, klickar på "min sökning" under "egen profil" och genomför dina ändringar. Glöm inte att klicka på "spara".

[Tillbaka till start ]


Hur kan jag kontakta andra be2-medlemmar?
Du kan se partnerförslagens profiler om du klickar på deras användarnamn i din partnerlista. Du har även möjlighet att skicka meddelanden. Medlemmar som ännu inte är premiummedlemmar kan skicka ett personligt meddelande per partnerförslag. Premiummedlemmar kan skicka obegränsat antal personliga meddelanden och läsa alla meddelanden som skickas till dem.

[Tillbaka till start ]


Hur fungerar kontaktgarantin?
Vi garanterar att alla premiummedlemmar kommer i kontakt med minst 10 av sina partnerförslag. Om du haft kontakt med färre än 10 andra medlemmar under din tid som premiummedlem förlängs ditt medlemskap utan kostnad.

[Tillbaka till start ]

Satisfied Users