För singlar som söker något mer än dejting
Registrera dig nu GRATIS

Därför fungerar be2

 

1. Partnerförslag istället för partnersökning:
be2:s verksamhet baseras på personlighetstestet. Utifrån ditt testresultat sammanställer vi din personliga profil samt en beskrivning av din ideala partner. Därefter presenterar vi be2-medlemmar som passar just din personlighet.
 
Därför fungerar be22. Testresultat och partnerförslag utan kostnad: Utan kostnad får du: en utvärdering av ditt testresultat, en beskrivning av din ideala partner och noga utvalda partnerförslag. Du kan dessutom skicka anonyma meddelanden till de be2-medlemmar som väcker ditt intresse - helt utan kostnad.


3. Vetenskaplig kompetens:
Med hjälp av relevanta resultat inom personlighets- och relationsforskningen har be2 utvecklat ett personlighetstest som undersöker de variabler som är viktiga i ett förhållande. I samarbete med forskningsexperter har be2 sammanställt ett frågeformulär som tar lite tid i anspråk.

4. Kontaktgaranti:
Vi garanterar att alla premiummedlemmar kommer i kontakt med minst 10 av sina partnerförslag. Om du haft kontakt med färre än 10 andra medlemmar under din tid som premiummedlem, förlängs ditt medlemskap utan kostnad.

5. Anonymitet garanteras:
Du bestämmer själv vem som ska kunna se dina foton och vem du vill kontakta. Med be2:s interna mailsystem kan du kommunicera med andra medlemmar utan att ange dina personuppgifter.
 
 
Satisfied Users