För singlar som söker något mer än dejting
Registrera dig nu GRATIS

be2 - företaget

be2 är en av de världsledande matchmakingsajterna. Vårt mål är att föra samman personer som skulle passa ihop i ett långvarigt förhållande.
Den första be2 sajten lanserades 2004 och därefter har be2 vuxit otroligt snabbt. Just nu använder sig mer än 33 miljoner medlemmar i över 30 länder och 6 kontinenter av vår tjänst. Och vi fortsätter att växa: varje dag får be2 cirka 20 000 nya medlemmar och våra 225 anställa från 41 olika länder ser till att matcha just de medlemmar som passar ihop med varandra.

Vår filosofi

I jämförelse med dejtingsajter som är mer inriktade på flirt och underhållning, är be2 utformat för dig som söker ett seriöst och långvarigt förhållande. be2 baserar på en vetenskaplig modell som utgår från psykologiska, antropologiska och sociologiska kriterier för att kunna fastställa om två personer passar ihop. På så sätt kan vi matcha just de medlemmar som är kompatibla. Som medlem på be2 är du självklart anonym så länge du själv vill. Du bestämmer vem som ska kunna lära känna dig privat när du vill.

Vår garanti för din säkerhet:

 

  1. Uppsikt : be2:s kundservice ansvarar för att övervaka och kontrollera vad som sker på våra sajter. Om du upplever att en medlem uppför sig på ett obehagligt eller stötande sätt kan du alltid meddela vår kundservice som förbehåller sig rätten att blockera medlemmar som inte respekterar vår policy.
  2. Personlig information : Din emailadress och ditt telefonnummer är strikt konfidentiellt och vi skulle aldrig visa denna information för andra medlemmar på vår sajt. Det är helt upp till dig att bestämma när du vill lära känna andra medlemmar privat.
  3. Profil information : Vi kontrollerar alla texter och foton innan de visas på be2. Vår kundservice tittar på all information som medlemmar anger och bestämmer om den kan publiceras eller inte. På så sätt visas endast information som uppfyller vår policy.
  4. Betalningssäkerhet : be2 använder sig av SSL (Secure Socket Layer) vilket garanterar komplett säkerhet för all data som överförs via internet (eller andra nätverk). För att garantera att dina uppgifter behandlas med högst möjliga säkerhet använder vi oss av ett system som krypterar all betalningsdata. På så sätt är det omöjligt för extern part att någonsin få tillgång till den information du angivit.
  5. Seriöst bemötande : be2 skulle aldrig skapa falska profiler för att utöka antalet medlemmar och aldrig ta hjälp av eskort-, eventagenturer eller liknande för att utöka de kontakter som skapas via be2.

 

Satisfied Users