För singlar som söker något mer än dejting
Registrera dig nu GRATIS

Partner

 

 

be2 hjälper dig att hitta din perfekta partner.

Du erbjuds något som är bättre än vanlig dejting och kontaktannonsering.

Registrera dig nu utan kostnad, gör det kostnadsfria personlighetstestet och ta reda på vem som är din perfekta partner!

Vill du lära känna din perfekta partner, en partner som delar din livsinställning, dina intressen och dina åsikter? Då är be2 det rätta för dig! Tack vare vårt relationstest kan vi matcha din profil med just de potentiella partners som du skulle passa ihop med i ett harmoniskt och långsiktigt förhållande.

 

Matchmaking för att du ska lära känna din perfekta partner!

Vetenskapen har bevisat att ett lyckligt förhållande bygger på att man både liknar sin partner inom vissa områden och att man kompletterar varandra inom andra. Det finns många olikheter som inte nödvändigtvis behöver leda till konflikter i ett förhållande. Din partners synsätt kan tillexempel ge dig en bredare horisont och nya perspektiv. Du kommer att komma i kontakt med personer som du annars förmodligen aldrig haft chans att träffa. När man söker en partner via dejting, på krogen, eller på annat sätt låter sig de flesta styras av ett vackert yttre och man kommer inte i kontakt med de människor som man i egentligen skulle ha passat mycket bättre ihop med. På be2 är det därför först och främst insidan som räknas och du slipper bli besviken i det långa loppet! Du är helt anonym så länge du själv vill, bestämmer vem du vill kontakta och om någon ska kunna se ditt foto. Forskning har visat att detta är ett mycket lyckat koncept och att kvinnor och män som lärt känna sin partner genom seriös matchmaking är lyckligare än andra par.

Det har aldrig varit enklare att hitta sin livspartner!

Så snart du registrerat dig kan du se din personlighetsanalys och en beskrivning av din ideala partner. I din personliga partnerlista hittar du även de profiler som vi föreslår som passande partners, eftersom de passar din personlighet och för att de motsvarar de egenskaper du söker hos en partner. Detta innebär att du - i jämförelse med vad du erbjuds om du söker en partner med en kontaktannons eller via online dejting - själv slipper söka efter en passande partner. Du låter helt enkelt be2 göra grovjobbet och koncentrerar dig på det viktiga – att hitta kärleken!
När du bestämt dig för att kontakta en av de män eller kvinnor som vi presenterar som passande partners i din partnerlista skickar du helt enkelt ett meddelande. Så länge du inte blivit premiummedlem har du möjlighet att skicka eller läsa ett meddelande per partnerförslag. För att kunna utbyta obegränsat antal meddelanden måste du uppgradera ditt medlemskap till ett premiummedlemskap. Detta ger dig och alla våra medlemmar de allra bästa förutsättningarna för att komma i kontakt med medlemmar som är seriösa i sitt partnersökande. Det kan inte bli enklare!

Registrera dig redan idag utan kostnad, se din personlighetsanalys, beskrivningen av din ideala partner, dina partnerförslag och ta kontakt!

 

 
Satisfied Users