För singlar som söker något mer än dejting
Registrera dig nu GRATIS

Kvinna

 

 

Saknar du en kvinna att dela ditt liv med? En kvinna som delar din livsinställning,
dina intressen och dina åsikter?

Då bör du definitivt inte missa denna unika chans som ger dig de allra bästa
förutsättningarna att lära känna denna kvinna.

På be2 har du den unika möjligheten att komma i kontakt med just de kvinnor
som passar dig. Testa gratis du med!

Har du redan lärt känna många singelkvinnor , gått på många dejter men trots allt inte lärt känna den rätta kvinnan som du kan föreställa dig ett seriöst förhållande med? Alla män som försökt formulera en kontaktannons vet hur svårt det är att beskriva sig själv och vilka egenskaper kvinnan man söker ska ha. För det första har man inte många rader till förfogande i en kontaktannons och för det andra är det svårt att hitta på något orginellt att skriva. Många män väljer därför att skriva kontaktannonser med hjälp av standarduttryck och fraser som de tror fungerar bra. Men tyvärr är detta ofta inte det bästa sättet för att få kontakt med de kvinnor som man vill lära känna, eftersom kontaktannonsen kommer att försvinna i mängden.

Kvinnan som just du passar ihop med finns på be2, det är vi övertygade om!

Nu behöver du inte söka efter din drömkvinna längre. Strunta i kontaktannonser och vanlig dejting på nätet - låt oss göra jobbet åt dig! Så snart du registrerat dig på be2 får du en beskrivning av hur kvinnan som just du skulle passa ihop med i ett långsiktigt förhållande ska vara. Utifrån dina svar i personlighetstestet får du självklart även en personlighetsanalys, vilken beskrivs som ”klockren” av de flesta som testat be2. I din partnerlista hittar du sedan de kvinnor, vilkas profiler passar allra bäst ihop med din. Du har därefter möjlighet att ta reda på vilken av dessa kvinnor du passar allra bäst ihop med. En jämförelseanalys visar dessutom vilka egenskaper du och de kvinnor vi presenterar som passande partners delar med varandra. Låter det spännande? Testa du med, lär känna dig själv bättre och ta reda på vilken typ av kvinna som är din ideala partner!

Kvinnor söker dig på be2!

Om du känner att du inte har möjlighet att formulera en kontaktannons, så orginell, spännande och uppseendeväckande att du kommer i kontakt med din drömkvinna borde du definitivt testa dejting på nätet, eller kanske något som till och med är bättre än dejting; unik matchmaking med be2. Det som är viktigt när du väljer kontaktförmedling på nätet är att du ska ha möjlighet att ge en rättvis bild av dig själv och också få en rättvis bild av kvinnan du söker. be2's personlighetstest gör just det och på så sätt kommer dina formuleringsfärdigheter inte att påverka dina chanser att lära känna dina drömmars kvinna. Du behöver alltså inte vara Shakespeare för att presentera dig själv på rätt sätt! Du kan koncentrera dig på det viktiga och ange vad du tycker är särskilt viktigt i ett förhållande, vad du vill att kvinnan i ditt liv ska ha för egenskaper och vilka egenskaper som beskriver din personlighet på allra bästa sätt. Du har med andra ord inget att förlora – ge det en chans och lär känna din ideala partner!

 
Satisfied Users