För singlar som söker något mer än dejting
Registrera dig nu GRATIS

Kontaktannons

 
 
 

 

Vi erbjuder dig något som är bättre än kontaktannonser – du får partnerförslag som passar dig och dina önskemål.

Du slipper söka igenom en massa kontaktannonser – du har genast tillgång till andra singlars utförliga profiler.

Registrera dig nu helt utan kostnad och lär känna din själsfrände!

Kontaktannonser dyker upp i nästan varje tidning och allt oftare även på internet. Många människor skummar igenom dessa annonser, eftersom de tycker det är underhållande att läsa om vad andra söker hos en partner. Men om man tar sig tid att läsa igenom innehållet i kontaktannonserna blir man snabbt förvånad: Det är nästan omöjligt att föreställa sig att de personer som skickat in kontaktannonserna fortfarande är singlar, eller överhuvudtaget varit det! Männen är nästan alla långa, vältränade med ett fördelaktigt utseende, medan kvinnorna är smala, attraktiva och husliga. Det ligger med andra ord nära att misstänka att det är något som inte stämmer...

 

Kontaktannonser är ofta underhållande men inte sanningsenliga – be2 är bättre!

Den logiska slutsatsen är att den klassiska kontaktannonsen tillhör det förflutna, eftersom den information som de innehåller är alldeles för begränsad, lätt att missförstå, eller rent av vilseledande. Om någon endast är ute efter dejting eller en snabb flirt är det kanske fördelaktigt att använda sig av kontaktannonsering. Men för dig som söker ett långsiktigt förhållande är det mycket troligt att du blir besviken när du träffar kvinnan eller mannen bakom kontaktannonsen och verkligheten inte stämmer överens med innehållet i kontaktannonsen. När det visar sig att din 1.90 meter långa drömpartner med välsvarvat yttre och djup personlighet, så som han beskrev sig i sin kontaktannons, i själva verket är en 1.71 lång självcentrerad och helt otränad soffpotatis. Det samma gäller för den sportiga och roliga drömkvinnan som visar sig vara helt ointresserad av sport och definitivt inte rolig.

Hitta kärleken med kontaktförmedling istället för kontaktannons!

Om du känner att du vill slippa en sådan besvikelse, men trots allt finna din perfekta partner rekommenderar vi att du undviker kontaktannonser och istället testar en seriös kontaktförmedling. be2 erbjuder exakt det du söker och baserar sin verksamhet på vetenskaplig matchmaking, vilket innebär att du har du en helt annan möjlighet att hitta kärleken. Alla som registrerar sig på be2 svarar på frågorna i ett vetenskapligt personlighetstest och utifrån testresultaten förmedlar vi just de kontakter som passar ihop med din.

Singlar som endast söker en flirt eller dejting hittar du via kontaktannonser - inte på be2. Vi tar kärleken på allvar och förmedlar endast seriösa kontakter. Så snart du registrerat dig får du dina första partnerförslag och kan genast se inom vilka områden och personlighetsaspekter ni passar ihop samt kompletterar varandra i en utförlig jämförelseanalys.
I jämförelse med kontaktannonser fokuserar en seriös kontaktförmedling inte på utseende och status. Istället är det i första hand personlighet, livsinställning och värderingar som räknas. På så sätt är det mycket enklare att hitta någon som motsvarar dina önskemål och föreställningar än det någonsin varit med en kontaktannons.

Är du övertygad? Tveka inte längre! Registrera dig gratis och svara på frågorna i det vetenskapliga personlighetstestet. Din registrering är helt kostnadsfri och självklart utan förpliktelser. Vi önskar dig mycket nöje med be2!

 

Satisfied Users