För singlar som söker något mer än dejting
Registrera dig nu GRATIS

Dejt

 
  • Du får hela tiden nya förslag på partners som passar just dig.
  • be2 erbjuder något mer än vanliga dejtingsajter.
  • Självklart är det enkelt och helt kostnadsfritt att registrera sig.

Den första dejten är otroligt viktig när man lär känna en ny partner. Det första intrycket spelar en stor roll, kemin måste helt enkelt stämma och ofta märks det snabbt om dejten är något att bygga på - om man vill träffas igen eller låta det stanna vid en första dejt. Massor av filmer och böcker beskriver olika dejtingstrategier om hur man ska bete sig på en första dejt. Vad man får säga under dejten, vad man ska ha på sig, hur man ska skiljas åt efter dejten och så vidare. Tyvärr finns det ju ingen dejtstrategi som alltid fungerar, men med en kontaktförmedling som be2 kan du förbättra dina chanser optimalt. Du har de allra bästa förutsättningarna för attt hitta en partner som passar just din personlighet - vilket i sin tur leder till en underbar första dejt. be2 är bättre än dejtingsajter, där du själv måste söka igenom massor av profiler. Tack var det vetenskapliga personlighetstestet kan be2 erbjuda dig något mer än dejting; unik matchmaking som verkligen fungerar!

 

Dejta med helt andra förutsättningar!

Massor av singlar i över 30 länder har redan lärt känna varandra på be2 och varje dag registrerar sig fler kvinnor och män som vill lära känna en partner, med vilken de har de allra bästa förutsättningarna för en perfekt första dejt och ett långvarigt förhållande. Blir du också nyfiken på att få veta vem som är din perfekta dejt? Har du tröttnat på att endast lära känna singlar på dejtingsajter där de flesta endast söker en affär eller en kortare flirt? Då är be2 exakt rätt kontaktförmedling för dig! Våra medlemmar söker en partner för ett långsiktigt fast förhållande och du kommer dessutom endast att få förslag på passande partners som delar din livsinställning, dina värderingar och inte minst dina intressen. Så vad har du att förlora? Gör som miljontals andra singlar – registrera dig idag utan kostnad!>

Dejting baserad på vetenskaplig forskning

Vår tjänst baseras på vetenskaplig forskning för att du ska lära känna just den kvinnan eller mannen som du passar ihop med och därmed den stora kärleken. Vi för samman människor vars personliga egenskaper passar ihop. För att ett förhållande ska hålla i längden är insidan nämligen viktigare än ett vackert yttre. Det är dessutom ofta svårt att lära känna någon på djupet om en person döljer sig bakom en cool fasad, vilket singlar inte sällan gör för att ingen ska märka hur mycket de längtar efter ett förhållande. Detta slipper du på be2, eftersom du först lär känna personen i fråga. be2 gör det intressant att söka efter kärleken, du lär känna dig själv bättre och får även veta vilka egenskaper din ideala partner bör ha. Du kommer på så vis att vara optimalt rustad för en första dejt! Eftersom vi dessutom är övertygade om att du precis som alla andra singlar kommer att hitta kärleken hos oss erbjuder vi dig en unik kontaktgaranti. Om du som premiummedlem inte kommer i kontakt med minst 10 av dina partnerförslag förlänger vi ditt premiummedlemskap helt GRATIS!

 

Satisfied Users