För singlar som söker något mer än dejting
Registrera dig nu GRATIS

Virtual Love Day: Gör din virtuella kärlek offentlig

Den 24 Juli är det Virtual Love Day – en dag att fira par som hittade kärleken på internet. Anledningen: många par är fortfarande blyga att erkänna att de träffades online. Virtual Love Day uppmuntrar dem att erkänna att deras äkta kärleks historia påbörjades på virtuellt vis.

Internet har länge ersatt arbetsplatsen, vänner, fester, barer eller nattklubbar som de mest vanliga plaster att träffa en ny partner. Dagens singlar är snabba på att registrera sig på onilne dating sidor i syfte att träffa någon som passar dem och som vill få ut samma sak från kärlek och i livet. Framgången av online dating sidor talar för sig själv: till exempel, 40% av alla be2 medlemmar säger att de har hittat en partner – försök jämför den framgången med killen som står i den lokala puben…

Hur som helst, många människor är fortfarande inte redo att berätta för vänner, kollegor eller familjen hur de blev kära. En nyligen gjord undersökning gjord av be2 avslöjade en enorm avvikelse mellan online dating beteende och hur singlar pratar om online dating.

Trots detta har 35% av singel män och kvinnor testat online dating, 50% av dessa singlar föredrar att inte berätta om deras virtuella sökande efter kärlek. Många par kommer även själva på en bättre dating historia som de berättar för andra om de skulle fråga.

Virtual Love Day stödjer en mer positiv attityd till online dating som ett proaktivt och smart sätt att hitta den rätta partnern på. Istället för att lämna allting till slumpen så har singlar idag möjligheten att hitta den rätta personen att dela deras liv med – någon som har liknande värderingar, drömmar och mål i livet. Den perfekta matchen helt enkelt.

Hur som helst, oavsett hur den virtuell sökningen efter en partner är online, finns det inget mer äkta än när två människor träffas på deras första date – och det är verkligen ingeting virtuellt gällande kemin som till slut bestämmer om virtuell kärlek blir till ett riktigt förhållande.

Så, om du är singel och söker efter kärlek på en online dating sida, var inte rädd att berätta för dina vänner om det – chansen finns, att de har gjort samma sak och kan ge dig värdefulla tips! Och om du träffar din partner online, fira den virtuella starten av ert förhållande på Virtual Love Day. Men var inte orolig: även om du markerar Virtual Love Day med ett romantiskt datum i Juli, kan du fortfarande fira alla hjärtans dag i februari, ockå.

Registrera dig nu – kostnadsfritt- och hitta din virtuella kärlek hos be2!

Satisfied Users