För singlar som söker något mer än dejting
Registrera dig nu GRATIS

Singelevents som ett komplement till internetdejting

Många utav er har säkert hört talas om singelevents, men undrar kanske vad det innebär och hur det går till. 

Man kan säga att singelevents är ett socialt och kul sätt för singlar att mötas på riktigt, och bredda sitt sociala nätverk. Det finns många olika typer av singelevents, att välja mellan ute på marknaden. Under dessa events möts singlarna i en lokal anpassad för just det aktuella eventet och åldersgruppen. Känslan i lokalen är som regel avslappnad och mysig, så som det oftast  ska vara under en date.

Många utav er har säkert hört talas om Speeddating. Detta är en typ av singelevent. Här träffas daterna individuellt under 4 minuter då de får chansen att prata med varandra och när tiden är ute, hoppar killarna över till nästa bord och nästa tjej. Efter varje date, markeras i matchningskorten vilka dater som önskas att träffa igen och hur. Matchningskorten används under alla events som letsspeedd8.se arrangerar.

Utöver Speeddating finns det exempelvis After Work Mingel som är en variant av Speeddating, men där singlarna får mingla fritt med de som de finner intressanta. Här är det alltså du som bestämmer själv, vem eller vilka som får din tid och uppmärksamhet! 

Det finns ävende singlar som hellre vill lära känna nya människor under en aktivitet. Att lära sig grunderna i exempelvis salsa tillsammans med andra singlar, är ett exempel på en sådan aktivitet. Eller varför inte äta middag ihop med andra singlar och mingla efteråt med de du spanat in under kvällen?  En kväll med bowling eller biljard är några andra exempel på roliga och lättsamma aktiviteter. Oavsett vilken typ av event du deltar på, kommer du få en mycket trevlig kväll!

Att dejta skall vara kul men samtidigt tryggt och säkert. Därför är det alltid du som bestämmer vem du vill byta kontaktuppgifter med, eller vem du önskar att träffa igen på en After Work Mingel. Singelevents är således ett tryggt alternativ för dig som vill träffas i verkligheten eftersom du slipper lämna ut personliga uppgifter om dig själv. På detta sätt är det du som bestämmer tempot i dejtandet. 

Lycka till med kärleken!

Satisfied Users