För singlar som söker något mer än dejting
Registrera dig nu GRATIS

be2 recension

Efter en extraordinär period av tillväxt och framgång för be2, verkar det som en bra idé att ge en överblick över våra framgångar och bedöma var vi har fått med oss på vår resa om att skapa det perfekta be2. Recensioner är viktiga tillfällen för reflektion och här vill vi säkerställa att vi har en ärlig och tydlig bild av be2s prestationer. Var är vi och vart vill vi komma?

be2 recension: mer medlemmar än någonsin

I alla be2 recensioner från tidigare framsteg, måste vi börja med en hyllning till den extraordinära tillväxten som både medlemmar och länder där vi levererat vår tjänst varit aktiva. Populariteten av be2 är ett säkert tecken på de goda erfarenheter kunderna har med oss. Ingen hemsida kan blomstra utan nöjda kunder och vi är stolta över att be2 har skapat så många glada par runt om i världen. Det är denna framgång som har varit kärnan i vår förmåga att attrahera nästan 30 miljoner medlemmar och leverera våra tjänster till 35 länder, allt inom loppet av åtta år!

be2 recension: en förbättrad tjänst

Det är en positiv be2 recension som vi kan se tillbaka på med stolthet till inställningen att ständigt utföra förbättringar för kunden. Vi har gjort mycket för att förbättra vår tjänst som till exempel vad gäller att förfina matchnings algoritmen, vilket gör platsen mer attraktiv och lätt att använda och bygga upp våra kunders tjänster och support.

be2 recension: alltid bättre matchning

  På be2 ser vi ständigt över vårt matchnings system för att gör det mesta av våra nästan 8 års erfarenhet att förena själsfränder. Vi har nu ett system som är överlägsen på marknaden med din enkelhet och effektivitet. Registreringen har förfinas ner till sina mest nödvändigaste, så att det nu endast tar lite äver 15 minuter att fylla i och koncentrera sig på endast den viktiga dynamik matchning. Detta står i stark kontrast till många machnings sajter som bombarderar sina kunder med stora listor över överflödiga frågor. Och här är den bästa delen: be2s matchnings system har blivit mer effektivt på grund av det minskade antalet frågor till kunderna.

be2 recension: Ett nytt utseende på hemsidan

Mycket arbete har skett i år för att se till utseendet på be2s hemsida och varumärke. Detta är redan uppdaterat i många länder och är inställt på att visas i alla be2 brancher inom kort. Det nya utseender och den nya produkten kommer att göra mycket för att stärka de två viktigaste utvecklings målen som be2 har, enkelhet och rättframhet. Det nya utseendet på hemsidan kommer att vara mer direkt och leverera en förbättrad tjänst som gör det möjligt till enklare matchningar och meddelande hanteringar mellan kunderna.

Be2 recension: hjälpen du behöver

Kundtjänst centret hos be2 har aldrig varit större. Vi har nu nästan 50st anställda dygnet runt för att hjälpa kunderna att du ut det mesta av be2, navigera på hemsidan effektivt och hitta sin dröm partner.


Så nu vet du lite mer om be2, varför inte registrera dig gratis och se vad vi kan göra för dig?

Satisfied Users