För singlar som söker något mer än dejting
Registrera dig nu GRATIS

Blogg

Många utav er har säkert hört talas om singelevents, men undrar kanske vad det innebär och hur det går till. Man kan säga att singelevents är ett socialt och kul sätt för singlar att mötas på riktigt, och bredda sitt sociala nätverk. Det finns många olika typer av singelevents, att välja mellan ute på marknaden. Under dessa events möts singlarna i en lokal anpassad för just det aktuella eventet och åldersgruppen. Känslan i lokalen är som regel avslappnad och mysig, så som det oftast  ska vara under en date.Många utav er har säkert hört talas om Speeddating. Detta är en typ av singelevent. Här träffas daterna individuellt under 4 minuter då de får chansen att prata med varandra och när tiden är ute, hoppar killarna över till nästa bord och nästa tjej. Efter varje date, markeras i matchningskorten vilka dater som önskas att träffa igen och hur. Matchningskorten används under alla events som letsspeedd8.se arrangerar.
Den 24 Juli är det Virtual Love Day – en dag att fira par som hittade kärleken på internet. Anledningen: många par är fortfarande blyga att erkänna att de träffades online. Virtual Love Day uppmuntrar dem att erkänna att deras äkta kärleks historia påbörjades på virtuellt vis.Internet har länge ersatt arbetsplatsen, vänner, fester, barer eller nattklubbar som de mest vanliga plaster att träffa en ny partner. Dagens singlar är snabba på att registrera sig på onilne dating sidor i syfte att träffa någon som passar dem och som vill få ut samma sak från kärlek och i livet. Framgången av online dating sidor talar för sig själv: till exempel, 40% av alla be2 medlemmar säger att de har hittat en partner – försök jämför den framgången med killen som står i den lokala puben…Hur som helst, många människor är fortfarande inte redo att berätta för vänner, kollegor eller familjen hur de blev kära. En nyligen gjord undersökning gjord av be2 avslöjade en enorm avvikelse mellan online dating beteende och hur singlar pratar om online dating.
Efter en extraordinär period av tillväxt och framgång för be2, verkar det som en bra idé att ge en överblick över våra framgångar och bedöma var vi har fått med oss på vår resa om att skapa det perfekta be2. Recensioner är viktiga tillfällen för reflektion och här vill vi säkerställa att vi har en ärlig och tydlig bild av be2s prestationer. Var är vi och vart vill vi komma?be2 recension: mer medlemmar än någonsinI alla be2 recensioner från tidigare framsteg, måste vi börja med en hyllning till den extraordinära tillväxten som både medlemmar och länder där vi levererat vår tjänst varit aktiva. Populariteten av be2 är ett säkert tecken på de goda erfarenheter kunderna har med oss. Ingen hemsida kan blomstra utan nöjda kunder och vi är stolta över att be2 har skapat så många glada par runt om i världen. Det är denna framgång som har varit kärnan i vår förmåga att attrahera nästan 30 miljoner medlemmar och leverera våra tjänster till 35 länder, allt inom loppet av åtta år!
 Alla hjärtans dag är fortfarande dagen för kärlek men Casual Sex-Veckan är tillfället för att ha sexuella äventyr! Italienare som inte söker kärleken, men en älskare – och Italienska singlar som fortfarande söker sitt livs kärlek, men inte funnit den ännu – behöver inte tycka synd om sig själva på Alla hjärtans dag. I år har de en hel vecka på sig, direkt efter Alla hjärtans dag, att njuta av en annan sorts kärleksfestival.Casual ( C-date )Sex-veckan startades nyligen i Italien för att påminna oss om att bara för att du är singel behöver du inte vara ensam. Par kan boka rum på ett flertal sammarbetande hotell, motell och värdshus. Italienska älskande får inte bara rabatter denna vecka utan också ett “Casual Sex-kit” med ett gratis paket kondomer, sexiga underkläder, några sexiga leksaker och en flaska med Prosecco för att hjälpa dem komma i rätt stämning.
Matchmaking online har blivit mer etablerat och är konstaterat framgångsrikt. ”Vi möttes via nätet” är inte längre någon ovanlig historia. Men om du kan hitta den rätta online, varför inte försöka leta efter den rätta GENAST? Hursomhelst letar inte alla nödvändigtvis efter ett seriöst förhållande. Många singlar njuter av sin frihet medan de kan, med one-night-stands, erotiska äventyr och genom att leva ut sina hemliga sexuella fantasier. Om du vill ha allt det – och mer – men utan att binda dig, kan du hitta din match genom en kravlös dejtingsida .Den fungerar precis som matchmaking online, med ett vetenskapligt baserad frågeformulär. Bara istället för att matcha medlemmar enligt potentialen för ett långt förhållande, så matchar C-date singlar enligt deras sexuella preferenser.
Det är inte lätt för singelföräldrar att hitta en partner som passar in i deras liv och som kan acceptera de familjeförhållanden som redan finns. Dejting för föräldrar kan vara svårt då det kan vara nästintill omöjligt att ta en kväll ute på stan. Det minsta som krävs är en barnvakt och det är i stort sett uteslutet att ta hem en främmande person redan första kvällen. De flesta singelföräldrar har inte många vänner som är singlar så att hitta någon på en fest med mestadels par är inte heller lätt. Nästa stora utmaning med dejting för föräldrar är att berätta för den nya partnern om barnen: När är det rätta tillfället och hur kommer hon eller han att reagera?
Internet är fullt av historier om online dating bedrägeri. Självklart är online dating bedrägeri ett allvarligt ämne och internet är ett bra ställe för användare att utbyta sina erfarenheter. Men ofta kan de påstådda bedrägerierna förklaras i mindre dramatiska termer. De mest vanligt förekommande online dating bedrägerierna:
Code: <iframe src="http://www.be2.co.uk/be2/external/infographic/sexrules/infographic_se.html" frameborder="0" scrolling="auto" width="653px" height="1172px"></iframe>
be2 varning: Var på den säkra sidan. 
Att träffa någon över internet kan alltid vara osäkert då du inte vet vem personen är mer än de meddelanden som växlats mellan er på be2s hemsida. Ett varningstecken är om personen du pratar med vill träffas direkt, detta kan vara en scammer/bluff.Om du inte känner att några varningssignaler finns och du vill gå på en dejt med personen du pratat med på be2s hemsida så har vi några tips till dig inför din första dejt:

 - be2 varnings tips 1: För att minska riskerna och för att göra det på bästa säkraste sättet kan du ha dejten på dagen när det finns många människor runt omkring er. 
 - be2 varnings tips 2: Berätta för en vän var och när ni skall mötas.
 - be2 varnings tips 3: Se till att verkligen lärt känna personen innan du bjuder hem eller följer med den andra hem. Vi på be2 hoppas att dessa varnings tipsen kommer hjälpa dig att vara lite extra uppmärksam för att undvika onödiga risker.
Men glöm inte att njuta av din dejt också!
Kvinnor vet hur de ska flörta med män och hur de utnyttjar sitt utseende. De drar också nytta av männens oförmåga att flörta. Kvinnor är oftare i ett överläge när det kommer till att flörta. Att flörta är ett spel där båda parter måste vara attraherade av varandra. Tyvärr misstar ofta singelmän lust hos kvinnor för verklig attraktion.3 situationer där varje man bör veta hur man kan flörta med en kvinna:

Pages