För singlar som söker något mer än dejting

Första dejten; en hundpromenad i regnet

Första dejten; en hundpromenad i regnet
Jag heter Sylvia, är 23 år och anmälde mig hos be2 i juni. Det hela började rätt bra och jag hade kontakt med några trevliga killar. Vissa av dem bodde i närheten och några lite längre bort. Men två månader gick och tyvärr ville ingen av dessa killar träffa mig.

Antagligen blev de flesta skrämda av att jag har två hundar och att jag ofta måste arbeta mycket på helgerna. Men så i början av augusti fick jag ett meddelande av en trevlig kille (Frank 27 år) som hade hund och bodde i närheten. Eftersom jag gillade hans foto, framför allt hans leende, skrev jag tillbaka.

Därefter mailade vi dagligen. Hans email var helt annorlunda i jämförelse med alla andra email jag fått. Han skrev mycket personligare och ärligare.

När vi lärde känna varandra befann jag mig i en jobbig situation i livet och han fick mig att må bättre – med hjälp av sina ärliga brev. Efter en vecka frågade han om vi kunde träffas, eftersom han tyckte att det var så tråkigt att alltid vara ensam på kvällarna. På grund av mitt jobb kunde jag tyvärr inte träffa honom direkt. När det väl var dags var jag en aning nervös, men hoppades inte allt för mycket på att jag skulle träffa den stora kärleken.

Jag hade skrivit till honom att vi skulle känna igen varandra genom våra hundar, och så blev det också. När jag kom till stället där vi hade stämt träff var han redan där. När han kom närmare blev jag ännu mer nervös och jag kunde se att han var ännu snyggare i verkligheten än på fotot. Jag som inte hade trott på ´kärlek vid första ögonkastet´ blev blixtkär.

Han var så söt, trevlig och snäll. Jag drogs till honom och även hundarna kom bra överens. Vi tog en promenad tillsammans med våra hundar i hela två timmar och märkte inte ens att det regnade. Vi hade så mycket att prata om och det kändes som om jag känt honom i evigheter. Därefter gick vi till en kinesisk restaurang. Jag var så nervös att jag knappt kunde äta något och jag önskade att vi aldrig mer skulle skiljas åt.

Men efter en sista runda runt kvarteret gick var och en hem till sig. Under natten som följde kunde jag inte sova och dagen därefter kunde jag inte äta något, så kär var jag. Jag tänkte bara på honom. Men jag visste förstås inte om han kände likadant som jag. Vi hade bestämt att vi skulle träffas för att gå ut med hundarna redan nästa kväll och även då hade vi jättetrevligt. Vi träffades även följande dag då han hälsade på hemma hos mig för första gången.

Sedan dess är vi oskiljaktiga. Han är min drömkille och jag är den lyckligaste människan på jorden. Vi passar mycket bra ihop och har liknande intressen. Och tro det eller ej, en vecka senare flyttade han in hos mig. Vi hör helt enkelt ihop och vill alltid vara tillsammans.

Sedan tre månader tillbaka bor vi ihop och allt är superbra. Vi är mycket lyckliga och ser fram emot en gemensam framtid.
 
REGISTRERA dig GRATIS!
Kvinna Man
Kvinna Man
Vänligen komplettera dina uppgifter

När du klickar på länken ovan accepterar du våra "allmänna affärsvillkor" och vår "integritetspolicy".
Satisfied Users
Lyn, Sydney, 41
I was fed up looking through thousands of unsuitable profiles on other sites. With be2 it was different. My match list was easy to use and it just sent me matches relevant to my education and interests.
Greg, Melbourne, 56
I had only been on this site a short time when I met a really lovely lady. In spite of the fact that we live several miles apart, we decided to give it a go. True love knows no boundaries!