För singlar som söker något mer än dejting

be2 har givit framtiden en mening!

be2 har givit framtiden en mening!
Hej be2!

Björn och jag kände direkt när vi skrev till varandra att vi hade mycket gemensamt. Björn har ett arbete som gör att han ser till att människor kommer hit till jorden. Mitt arbete handlar till viss del om att hjälpa människor att lämna denna jord. Vi har båda doktorerat. Björn på livets början och jag på livets slut.
Vi bestämde oss för att ha vårt första möte i Stockholm. Vi skulle ses på Centraltstationen. När jag kom uppför rulltrappan och Han stod där kände vi båda: Det här är rätt!
Det var Alla hjärtans dag! Han hade en bukett rosor med till mig som en present på Alla hjärtans dag! Vi tog varandras händer med en gång. Jag ställde mitt bagage hos en tant jag brukar bo hos i närheten av Centralstationen. Därefter gick vi till en mysig restaurang i Gamla stan. Vi drack vin, åt gott och talade med varandra om livet, kärleken och döden. Det kändes så naturligt och bra.
Nästa dag var vi på konstutställning. Under årets första månader har vi sedan träffats dels här i Skåne och dels i Stockholm. Vi har många gemensamma intressen. Vi spelar båda golf och gillar att jogga. Om några veckor reser vi på vår första resa tillsammans till Rom - en stad som jag har bott i under ett år och som jag därför känner att jag vill visa Honom.

Om några månader, när min dotter har tagit studenten, flyttar jag till Stockholm för att börja ett nytt liv. Mina båda barn är nu vuxna. Varken jag eller Björn behöver be2 mer. Ni har hjälpt oss att hitta varandra! Det är vi båda fantastiskt glada och tacksamma över! Hoppas och ber att fler ska hitta en famn via Er!

Vänligen
"Karin" PS: be2 har givit framtiden en mening!
REGISTRERA dig GRATIS!
Kvinna Man
Kvinna Man
Vänligen komplettera dina uppgifter

När du klickar på länken ovan accepterar du våra "allmänna affärsvillkor" och vår "integritetspolicy".
Satisfied Users
Lyn, Sydney, 41
I was fed up looking through thousands of unsuitable profiles on other sites. With be2 it was different. My match list was easy to use and it just sent me matches relevant to my education and interests.
Greg, Melbourne, 56
I had only been on this site a short time when I met a really lovely lady. In spite of the fact that we live several miles apart, we decided to give it a go. True love knows no boundaries!