För singlar som söker något mer än dejting

Blogg

Många utav er har säkert hört talas om singelevents, men undrar kanske vad det innebär och hur det går till. 

Den 24 Juli är det Virtual Love Day – en dag att fira par som hittade kärleken på internet. Anledningen: många par är fortfarande blyga att erkänna att de träffades online. Virtual Love Day uppmuntrar dem att erkänna att deras äkta kärleks historia påbörjades på virtuellt vis.

Efter en extraordinär period av tillväxt och framgång för be2, verkar det som en bra idé att ge en överblick över våra framgångar och bedöma var vi har fått med oss på vår resa om att skapa det perfekta be2. Recensioner är viktiga tillfällen för reflektion och här vill vi säkerställa att vi har en ärlig och tydlig bild av be2s prestationer. Var är vi och vart vill vi komma?

be2 recension: mer medlemmar än någonsin

 Alla hjärtans dag är fortfarande dagen för kärlek men Casual Sex-Veckan är tillfället för att ha sexuella äventyr! Italienare som inte söker kärleken, men en älskare – och Italienska singlar som fortfarande söker sitt livs kärlek, men inte funnit den ännu – behöver inte tycka synd om sig själva på Alla hjärtans dag.

kravlös dejting, dejtingtrendenMatchmaking online har blivit mer etablerat och är konstaterat framgångsrikt. ”Vi möttes via nätet” är inte längre någon ovanlig historia. Men om du kan hitta den rätta online, varför inte försöka leta efter den rätta GENAST? Hursomhelst letar inte alla nödvändigtvis efter ett seriöst förhållande.

dejting för föräldrarDet är inte lätt för singelföräldrar att hitta en partner som passar in i deras liv och som kan acceptera de familjeförhållanden som redan finns. Dejting för föräldrar kan vara svårt då det kan vara nästintill omöjligt att ta en kväll ute på stan. Det minsta som krävs är en barnvakt och det är i stort sett uteslutet att ta hem en främmande person redan första kvällen.

Internet är fullt av historier om online dating bedrägeri. Självklart är online dating bedrägeri ett allvarligt ämne och internet är ett bra ställe för användare att utbyta sina erfarenheter. Men ofta kan de påstådda bedrägerierna förklaras i mindre dramatiska termer.
De mest vanligt förekommande online dating bedrägerierna:

Code:

 Be2 Varningbe2 varning: Var på den säkra sidan. 
Att träffa någon över internet kan alltid vara osäkert då du inte vet vem personen är mer än de meddelanden som växlats mellan er på be2s hemsida. Ett varningstecken är om personen du pratar med vill träffas direkt, detta kan vara en scammer/bluff.

tips för singelmänKvinnor vet hur de ska flörta med män och hur de utnyttjar sitt utseende. De drar också nytta av männens oförmåga att flörta. Kvinnor är oftare i ett överläge när det kommer till att flörta.
Att flörta är ett spel där båda parter måste vara attraherade av varandra. Tyvärr misstar ofta singelmän lust hos kvinnor för verklig attraktion.

3 situationer där varje man bör veta hur man kan flörta med en kvinna:

Pages